5 herkullista kohdetta keskustassa

Tanskassa ollessani on tullut vierailtua muutamassa ravintolassa ja kahvilassa, ja osa niistä on jäänyt lemppari vakiopaikoiksi. Tästä listasta ei juuri löydy perinteisiä Tanskalaisia ravintoloita, koska jostain syystä niissä on tullut käytyä vähemmän. Tässä on siis muutama mukava kahvila ja ravintola!

1.American pie company Nørreportissa
Vaikka nimi onkin kovin kaukana Tanskalaisesta, on tästä piirakka kahvilasta muodostunut kaikkien aikojen lempparini. Paikka on pieni ja kotoisa, ja täynnä tuoksuja kotitekoisista piirakoista. Se löytyy Nørreportista, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

2.Ramen to Biiru
Toinen hyvin epätanskalainen ravintola, mutta ei niin suuresti kuin luulisi. Nimen mukaisesti paikasta löytyy ramen tyylisiä nuudeleita, mutta tarjolla on myös hyvin kattava valikoima tanskalaisen pienpanimon oluita.

3.Lagkagehuset
Kahdesta ensimmäisestä eroten, tämä on hyvin Tanskalainen kahvilaketju. Niitä löytyy melkein jokaiselta kadulta, ja ne ovat täynnä tuoreita leipiä ja leivonnaisia. Niissa voi istahtaa kupposelle kahvia, tai kiireessä napata tuoretta leipomusta matkaan.

4.Dalle Valle
Oivallinen kompromissi hienon ja halvan ravintolan välillä. Dalle Valle ei ole tunnettu parhaasta ruuasta tai hienoimmasta ravintolasta, mutta sen halvat hinnat ja herkulliset drinkit houkuttelevat kaikenikäistä porukkaa ravintoloihin. Jos haluaa mahan täydeksi kohtuullisen halvalla, tämä on hyvä vaihtoehto.

5. Taste of Taiwan
Jo kolmas aivan täysin eri maata edustava kahvila ei oikeastaan ole kahvila ollenkaan, vaan Boba kuplateetä tarjoileva pieni, no, kahvila (en keksi parempaakaan sanaa). Ihan Radhusplatsen vieressä sivukadulla sijaitseva pieni paikka tarjoaa hauskan makuelämyksen makean kuplateen kautta.

Tässä siis omat tämänhetkiset lempparini. Muutama on yksittäinen kahvila tai ravintola, kun taas osa on nimiä joita näet ympäri kaupunkia. Koita siis näitä vaihtoehtoja rohkeasti, jos niihin törmäät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *