Hej verden !

Eli tervehdys maailma, ja terveisiä Tanskasta!

Kuten blogin nimestä arvata saattaa, tulee blogin teemana olemaan Tanska. Kallis, kaunis, kotoisa ja kokemuksia täynnä oleva Tanska.

Muutin Tanskaan vähän aikaa sitten, ja vaikka maa onkin pinta-alaltaan pieni, niin sen sisälle mahtuu paljon nähtävää. Käytyäni monessa eri kaupungissa pelkästään Sjaellandin saaren sisällä, ajattelin, että näitä paikkoja ja kokemuksia voisi laittaa ylös. Näin syntyi tämä blogi.

Blogists saatte siis lukea Tanskasta suomalaisen näkökulmasta, sen jälkeen kun kaikki perus turistinähtävyydet on jo kahlattu, ja asuinpaikkana toimii Kööpenhaminan jälkeen pienempi kaupunki maaseudulla.

Tervetuloa lukemaan!

Yksi vastaus artikkeliin ”Hej verden !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *